tag:blogger.com,1999:blog-32375102.post241652251479451130..comments2023-10-30T15:22:39.911+01:00Comments on Közös gomba: Könnyed vacsorák I. Rókagomba tök másként:-) István Bagihttp://www.blogger.com/profile/04350301956532144921noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-1666417820922600382010-09-16T17:32:48.701+02:002010-09-16T17:32:48.701+02:00Hát, az "egyben marad", meg a "nem ...Hát, az "egyben marad", meg a "nem pempősödik" nem igazán a roppanós szinoniméája :)nagypapihttps://www.blogger.com/profile/17107993981520192623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-15442096919814438322010-09-16T09:15:48.002+02:002010-09-16T09:15:48.002+02:00Nem egyszerű feladat - mert a nyers tök is csak jó...Nem egyszerű feladat - mert a nyers tök is csak jóindulattal mondható roppanósnak - de megoldható: legkisebb láng+láng elosztó, pároló betét, előtte légpumpás ecetszórás és 2 perc után folyamatos ellenőrzés. Így egyben marad - nem pempősödik, nem esik szét - jól kezelhető.Szilvásy Déneshttps://www.blogger.com/profile/04285265811196771058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-7903093452959947832010-09-15T18:31:34.410+02:002010-09-15T18:31:34.410+02:00Mióta olvastam, egyre azon agyalok, hogyan lehet g...Mióta olvastam, egyre azon agyalok, hogyan lehet gyalult tököt roppanós állagúra hagyva párolni. Tökfőzelék készítésekor is csak annyit tudok elérni, hogy a gyalult tököt kevés borecettel meglocsolom, mielőtt párolni kezdeném, így nem fő szét. No de, hogy roppanós marad? :)nagypapihttps://www.blogger.com/profile/17107993981520192623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-92068964589351920712010-09-03T12:58:21.286+02:002010-09-03T12:58:21.286+02:00Nagyon gusztaNagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com