tag:blogger.com,1999:blog-32375102.post6706838272222728607..comments2023-10-30T15:22:39.911+01:00Comments on Közös gomba: Fehérborban sült pecsenye parajos metélttel, pirított gombávalIstván Bagihttp://www.blogger.com/profile/04350301956532144921noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-36363253214779373042008-03-13T22:08:00.000+01:002008-03-13T22:08:00.000+01:00Merénylet így a szezon kezdetén :o)Gyűlnek a kipró...Merénylet így a szezon kezdetén :o)<BR/>Gyűlnek a kipróbálni való receptek az elkövetkező hetekre...Shroomerhttps://www.blogger.com/profile/15599756798190710100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-42031104231702625972008-03-11T19:37:00.000+01:002008-03-11T19:37:00.000+01:00De kár hogy nem évekkel ezelőtt kaptam ezt a recep...De kár hogy nem évekkel ezelőtt kaptam ezt a receptet, mit szenvedtem, hogy szegény nyulaimat (arra tartottuk, hogy a komposzt gyorsabban érjen a végterméküktől) változatosabban tudjam asztalra adni, de a családom mindig rájött, hogy ez már megint nyúl. De lehet, hogy ilyen tálalásban sikeres lett volna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-61002509075996065682008-03-11T16:17:00.000+01:002008-03-11T16:17:00.000+01:00Így igaz :-) M. a neki járó 3 szem cskg. fejében k...Így igaz :-) <BR/>M. a neki járó 3 szem cskg. fejében kapott kostolót belőle, azt írta vissza, hogy férjhez mehetek:-)) <BR/>Örülök, hogy a recept megnyerte a tetszésedet, legalább ezt tudom felajánlani a te 3 cskg.-ért.lilapereszkehttps://www.blogger.com/profile/04651473942252855541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-40808007952891022602008-03-11T08:25:00.000+01:002008-03-11T08:25:00.000+01:00Ez jókor érkezett. És marha jól hangzik. Köszi.Meg...Ez jókor érkezett. És marha jól hangzik. Köszi.<BR/>Megtudtam a minap, hogy kapok húsvétra egy nyulat (konyhakész nyulat). Úgyhogy mindenképpen elkövetem az eredetileg ajánlott nyúlcombos variációt. <BR/>Feltételezem, hogy a csirkemell nem sütkérezett másfél óráig, az percek alatt puha.riffentyuhttps://www.blogger.com/profile/05393264224872764463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-44785791996234525122008-03-09T22:07:00.000+01:002008-03-09T22:07:00.000+01:00Köszönöm a tanácsot, megfogadom. Nekem is voltak f...Köszönöm a tanácsot, megfogadom. Nekem is voltak fenntartásaim, de tényleg nagyon finom lett így is. Ja és én csirkemellel csináltam, az nem derült ki a leírásból, bár a képből talán igen. Javítom.lilapereszkehttps://www.blogger.com/profile/04651473942252855541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32375102.post-66285235186381544272008-03-09T21:32:00.000+01:002008-03-09T21:32:00.000+01:00A tisztelt klérus nehezen fogadja be eretnek tanai...A tisztelt klérus nehezen fogadja be eretnek tanaimat;legalább próbálják ki. Először pici zsiradékon hirtelen kérgesíted a husit, utána párolod a zöldséglével, a bort nyugodtan hagyod az uts 10 percre. Szaftosabb pecsenyét kapsz, fele sütési idővel.<BR/>Egyébként nem rossz, ahogy NP dicsérné... :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15318780252687188096noreply@blogger.com