Padlizsán terrin szarvasgombával készítve, egy csokor salátával.
Nagyhalászi harcsaszelet serpenyőben sütve,
szoté burgonyával és szarvasgomba majonézzel.
Triflás rablóhús ropogós zöldségszalmával és polentával
Pont olyan volt ami a képen látszik :), kivéve talán, hogy nekem meglepő módon a hús agyonsütöttnek koránsem volt nevezhető, sőt.Fekete-fehér csokoládé desszert fekete-fehér szarvasgombákkal
. Egymás mellett kostolhattuk a homoki szarvasgombát és nyári szarvasgombát, ez utóbbi régi kedvencem csokifagyival, a homoki szarvasgomba pedig sok fajat édességhez adja magát mert egyedül a szarvasgombák között, különleges nagyon hatásos édes íze van.

3 megjegyzés:
Ez már a haute cuisine...
(a rossz nyelvek szerint a jelentése: mini adag, maxi számla)
Helyszín a Gundel?
majdnem gundel, 1894 Borvendéglő
és most csomagban akcios! :)
:)
Nem gyenge...
Megjegyzés küldése