péntek, március 30, 2007

reggeli hegyes


Kutyasétáltatás után nagyon éhes voltam és a frissen szedett hegyes kucsmákat egyszerűen megtöltöttem friss zöldfüszerekkel összekevert juhturóval és óvatosan de hirtelen :) megsütöttem kis olíván. a legjobb ilyenkor a végén kitunkolni a maradék szószt amiben minden benne van :) A szárított paradicsom mindenhez megy. Ja erről jut eszembe, hogy a múlt héten megint megcsináltam a kis balkon fűszerkertemet. Legjobb.

3 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Csinosak! Annyira jó a juhtúró mindenféle gombához. Mi általában a galambgombához szoktuk, de tervbe van véve kucsmával is.

Jó a fűszerkert is, a petrezselymet, bazsalikomot, rozmaringot, oregánót véltem felfedezni a képen. Egyebek?

István Bagi írta...

van még kakukkfű, citromfű, csilipalánta (mondjuk ez a képen nincs rajta) de még fejlesztésben vagyok :)

lilapereszke írta...

Hmmm.... az a tunkolás, kihagyhatatlan! Az a kis cicomázás jól áll a kucsmagombának :-))