Egy szép laposhal (így hívják) filét kellően besóztam, mert hajlamos a szétesésre a lelkem, majd kevés vajon mindkét oldalán 1-1 percig sütöttem. A zöldborsó utánsózott főzővizében megabált, felezett ízletes kucsmagomba fejeket parmezános zöldborsópürével töltöttem be, amit dúsítottem tejszínnel, és porrátört pirított kenyérrel. (Hogy pontos legyek, az összes hozzávalót örlőgépben pépesítettem). A vajon sütögetett kakukkfüves újburgonya kötelező mellé, fehérboros mustármártás nemkülönben. Ehető.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
De jó, hogy megnyitottad a hal és gomba fejezetet:-)
Naná, hogy ehető, mikor minden alkatrésze finom. Ez az ehető jelző leminősítés nálad? Én inkább azt írtam volna, hogy és még ehető is :-))
Szemérmesen nem akartam túldícsérni...:)
Nálam az ehető már középfok, ha azt mondom nagyon finom, az minimum gyanús.
Hogy lehet a friss zöldborsót pürésíteni úgy, hogy a héjdarabok ne legyenek zavaróak?
Aprítógépben, némely botmixer tartozéka.
Megjegyzés küldése