Friss gomba híján a mélyhűtőből lesz gombás étel a börzsönyi dunaparton is. A tejfölös kucsmagombás harcsapaprikás túróscsúszával-nak már a neve is olyan bonyolult, hogy a receptbe nem is mennék bele. Különösen mert nem is én főztem :). viszont nagyon finom volt.
vasárnap, július 15, 2007
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
A börzsönyi Dunaparton (erdő és folyó találkozásánál mást nem is szabadott volna főzni. Horgász, gombász nem éhenkorász :-))
Az illatokat is hozzáképzelve mennyei lehetett.
Azannya!
Azért, ha szabadtűzön készül, én megelégszem mellé a ropogós durcás kenyérrel...Többször ettem már az említett módon, nem is volt rossz, de mégis, vmi hiányérzet maradt utána. A kenyér.
Megjegyzés küldése